Ви тут:  Головна Кращі студенти Процик Любов Сергіївна

Процик Любов Сергіївна

процикПроцик Любов Сергіївна, 1991 року народження, студентка-магістрантка Інституту Педагогіки та Психології НПУ ім. М.П. Драгоманова (спеціальність: практична психологія). Процик Л.С. є студенткою–магістранткою Інституту Педагогіки та Психології НПУ ім. М.П. Драгоманова. Під час навчання в університеті виявила себе старанною, здібною студенткою, яка постійно цікавиться новими досягненнями науки. Тільки вступивши на перший курс, проявила себе як сумлінна, комунікабельна особистість. Веде активну діяльність в ППО студентів, профорг групи вже 5 років, за цей час постійно відстоювала права студентів. Крім цього має художню освіту. В даний момент працює над науковою темою «Особливості використання захисних механізмів обдарованими підлітками», яка є актуальною у сучасному вирі розвитку психології, і знайшла свій розквіт в магістерській роботі студентки.

Ця тема близька їй, тому що Любов Сергіївна працює практичним психологом СЗШ №58, що дає їй змогу практично зрозуміти проблеми та потреби сучасних учнів. Вона завжди проявляла інтерес до різних наукових галузей психології, особливо психології обдарованих дітей. В цій галузі має низку друкованих праць, статей та виступів на Міжнародних Науково-Практичних конференціях, круглих столах, звітно-наукових конференцій студентів «Освіта та наука у вимірах ХХІ століття» у 2011 і 2012 роках, та учасник Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія» в 2012 році. Тому, під час роботи вона проявляє себе  як зібраний, компетентний, здібний молодий фахівець своєї справи, приймає активну участь у виховному процесі школи. Організовує та проводить розвивальні тренінги для учнів та вчителів, виховні години, екскурсії з учнями. Вміло використовує здобуті знання і вміння з психології у власній практиці. Також, влітку 2010 року працювала організатором в таборі «Чайка».

За роки навчання  Процик Л.С. зарекомендувала себе як організована, дисциплінована, працьовита, цілеспрямована, творча та емпатійна особистість,  яка з радістю допомагає іншим студентам у навчанні. На практиці показала високі результати роботи. Старанно і своєчасно виконує свої обов'язки, творчо підходить до вирішення справ. Самокритична, об’єктивно ставиться до поведінки товаришів. Випускниця педантична себе та вимоглива до інших, користується повагою серед студентів та викладачів Інституту педагогіки та психології.


Ми вже бакалаври


Ми вже бакалаври


Прогулянка з групою

прогулянка з групою


Під час педагогічної практики в ЗОШ № 58

діти викунують творчі завдання ЗОШ  58


Під час проходженнгя педагогічної практики в таборі "Чайка"


Проходження педагогічної практики в таборі Чайка