Ви тут:  Головна Кращі студенти Якуб Вікторія Володимирівна

Якуб Вікторія Володимирівна

основнеЯкуб Вікторія Володимирівна навчається на V курсі ОКР «Магістр» спеціальності «Початкова освіта та інформатика» Інституту педагогіки і психології НПУ імені М.П. Драгоманова.

Студентка має високий рівень науково-теоретичної підготовки, проявляє хороші організаторські здібності, вміє обговорити проблему, з безлічі рішень шляхом обговорення вибере найбільш оптимальне. Відповідально ставиться до будь-якої дорученої справи.

Якуб В.В. працює на посаді лаборанта кафедри педагогіки та методики початкового навчання Інституту педагогіки і психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова з вересня 2010 року. За цей час зарекомендувала себе як відповідальний працівник, який сумлінно виконує свої обов’язки, користується авторитетом у колег і студентів.

 

 

Бере участь у роботі науково-практичних конференцій. За результатами наукових досліджень надруковані тези та статті у студентських наукових збірниках. В 2012 році Якуб В.В. номінували лауреатом стипендії ректора за особливі досягнення  в навчанні та громадській діяльності. Успіхи в навчальній діяльності відображають витрачені зусилля. Середнім балом Вікторії є оцінка «відмінно». З вимогами викладачів погоджується і часто пред'являє до себе більш високі вимоги. Займається самоосвітою у напрямку поглиблення отриманих знань. Надалі бажає працювати за обраною спеціальністю та вдосконалюватися в цій області знань.

Вікторія Володимирівна відзначається загальною культурою, моральними якостями, що служать прикладом для наслідування майбутнім учителям – студентам педагогічного вузу. Щирість, доброзичливість, повага до оточуючих – це ті риси, які сприяють майбутньому вчителю знаходити шлях до серця кожного


З викладачами Інституту педагогіки та психології

5


З науковим керівником магістерської роботи доцентом Оксаною Григорівною

 

4


Трудолюбиве життя в оточені чудового колективу та друзів.

2


1


3


Здобуття статусу бакалавра, та очікування статусу магістра

8


Життєва позиція та життєво кредо вчителя -

в кожній дитині відкриває величезну часточку доброти

6