Ви тут:  Головна Новини Новини Захист робіт з психології учнів-учасників МАН

Захист робіт з психології учнів-учасників МАН

0ebc06933a743-го березня у Білоцерківському ліцеї №1 відбувся захист робіт з психології учнів-учасників МАН (обласної філії). Заочне оцінювання та захист робіт проводили співробітники кафедри психології і педагогіки канд.. псих. наук Є.В. Кучеренко і канд.. псих. наук І.О. Лапченко, доц. кафедри практичної психології канд.. псих. наук А.Є. Левенець.

 

 

Психологія викликає значний науковий інтерес учнів 8-11 класів. Це обумовило, що секція «Психологія» виявилася найбільшою і на захист було представлено 25 робіт. Більшістю робіт керують практичні психологи шкіл, ліцеїв, психологічних центрів, а рецензентами виступають співробітники вишів та науково-дослідних психологічних інститутів. Тому роботи виконані на високому науковому рівні, всі відображають результати власних емпіричних дослідження.

Вітаємо переможця – Владислава Сайченка. Він творчо виконав і блискуче захистив роботу на тему «Психологічний феномен брехні».

Нестандартно виконані роботи Романом Мітлицьким на тему «Страшні історії як метод психологічного захисту у дітей» і Сергієм Теслею на тему «Головні стресори в житті сучасного старшокласника».

Випускників шкіл і ліцеїв запрошуємо на навчання в Інститут педагогіки та психології на спеціальність «Практична психологія»!!!