Ви тут:  Головна Uncategorised Викладачі кафедри іноземних мов та методики їх викладання поділилися своїм досвідом!

Викладачі кафедри іноземних мов та методики їх викладання поділилися своїм досвідом!


P112018328 листопада 2013 р. відбулася конференція «Лінгводидактичні аспекти іншомовної освіти майбутніх вчителів початкової школи та вихователів дошкільних навчальних закладів» на базі Київського університету імені Бориса Грінченка (кафедра іноземних мов та методики їх викладання).

P1120191 
Конференція була присвячена питанню удосконалення педагогічної моделі викладання іноземної мови в університеті та фундаменталізації іншомовної підготовки вчителів початкової школи. Давалися практичні поради, щодо викладання англійської мови та професійного самовдосконалення. Спілкування проходило у дружелюбній атмосфері, де кожен міг поділитись власним педагогічним досвідом та враженнями, отриманими під час конференції.

P1120187Викладачі кафедри іноземних мов та методики їх викладання Глоба О.В. у своїй доповіді «TED speeches as a teaching speaking skills tool» поділилась власними педагогічними ідеями, а також викладач Лук'янчук С.Ф. поділилась міжкультурним досвідом у доповіді «Підготовка майбутніх учителів в університетах США до професійної діяльності у полікультурному шкільному середовищі», що викликало у присутніх великий інтерес.

Інформацію підготувала: викладач Лук'янчук С.Ф.