Ви тут:  Головна Uncategorised Подорож до казкової країни Новорічної іграшки!

Подорож до казкової країни Новорічної іграшки!

IMG 1763Нещодавно студенти І курсу спеціальності «Дошкільна освіта» разом з викладачем Шулигіною Р.А. відвідали фабрику ялинкових прикрас у м. Клавдієво, яка є єдиною в Україні.
Цікаво було дізнатись, що унікальність її в тому, що всі іграшки виробляються вручну, за технологією, яка застосовувалась 50 та 100 років тому.
Студенти пізнали таємницю народження ялинкових кульок: як вони видуваються і набувають своїх форм, що тільки один майстер на підприємстві може видути кулю в 120 мм, а всього за зміну можна виготовити до 200 куль.


Під час екскурсії до музею була продемонстрована унікальна колекція «Санта Ермітаж» – ексклюзивна серія репродукцій кращих світових художників на скляних ялинкових кулях. Картини Х. Рембрандта, М. Реріха, І. Айвазовського, С. Далі, А. Куїнджи, І. Шишкіна, К. Моне і не тільки. А те, що продукція фабрики експортується до Німеччини, Швейцарії, Австрії, Франції, Италії, Литви, Латвії, США, Грузії говорить про її якість.
Неперевершені емоції можна було отримати під час майстер класу, який дав змогу спробувати кожному доторкнутися до магії створення ялинкової іграшки і відчути себе чарівником. Говорять, що ялинкові іграшки, розписані своїми руками, несуть багато позитивних емоцій, адже кожна з них ховає у собі якусь магію і загадковість.
Неперевершені емоції, позитивний настрій, причетність до мистецтва художнього розпису та естетична насолода збережеться у наших душах на весь наступний Новий Рік!    З Новим, 2017 роком!

IMG 1729

IMG 1736

IMG 1741

IMG 1749

IMG 1753

IMG 1755

IMG 1766

IMG 1769

IMG 1770

IMG 1774 1

IMG 1775 1