Ви тут:  Головна Uncategorised Час для твоєї ПЕРСПЕКТИВИ!

Час для твоєї ПЕРСПЕКТИВИ!

3BCsYzZ9yDc   17.00, вівторок, ПЕРСПЕКТИВА – ці координати знають більшість драгоманівців уже протягом 5 років. Час, день, місце де кожен може отримати те, що йому необхідно, досвід, знання, можливість, друзів, враження, натхнення, розвиток, дозвілля.


  Перспектива - психологічний клуб, центр практичної роботи, освіти, саморозвитку та самовдосконалення не тільки майбутніх практичних психологів, але й студентів всіх напрямків. Клуб до якого студенти приходять із задоволенням та з власного бажання.

MmeFYDlyaT8

 

0InzGvbMdqk

vry6qdY21YI


    5 років тому ініціативні студенти сказали: «Ми хочемо студентський психологічний клуб!» і Оксана Затворнюк втілила свою давню мрію та бажання студентів у психологічний клуб Перспектива. Вкладаючи в нього свій час, знання, досвід, зусилля та не вимагаючи нічого на взамін, абсолютно безкоштовно, на добровільних засадах, із маленького проекту на рівні факультету зростили до клубу, який став брендом на рівні університету та за його межами.

XJjM2f VZnQ WmnxLxFEeww


   За 5 років роботи клубу досвідом поділилися більше 40 висококваліфікованих психологів серед яких: Олена Летяк, Олена Тараріна, Павел Коробчанський, Олена Колобовнікова, Олена Хіміч, Ольга Міненко, Наталія Заболотна, Ірина Кобихно. Та розпочинали свою професійну діяльність студенти старших курсів. Перспектива надала їм можливість застосувати свої знання та навички на практиці, здобути досвід.
   4 жовтня за традицією у вівторок, у арт-просторі SKLO учасники клубу попередніх років разом з новими друзями Перспективи святкували День Народження клубу.

6-A0ybF7I7g Juok7icg1C8


Від адміністрації факультету педагогіки та психології особисто завітав на захід та привітав всіх присутніх з подією заступник директора з виховної роботи, кандидат психологічних наук Тітяєв Володимир Миколайович.
   Засновники клубу Оксана Затворнюк та Ірина Лутак провели цікавий майстер-клас на якому учасники познайомились із розробкою Артура Арона «36 питань які призводять до кохання» та випробували їх у динамічному форматі тренінгу, познайомилися із новими людьми. Кожен з учасників заходу отримав подарунки від Перспективи та її партнерів. Запалювали вогонь на заході, не тільки у чиїйсь душі, але й біля святкового торту, разом із теплими побажаннями від учасників клубу.
   Перспектива щоразу відкривається новими гранями для учасників, тому не залишає байдужих до себе, одаровує кожного тим, що йому необхідно. Цікаво, який подарунок від Перспективи буде для тебе ?

Тетяна Лященко,
магістр практичної психології
Факультету педагогіки і психології