Ви тут:  Головна Події Анонс від Педагогічного до Дня захисту дітей (3.06.23)

Анонс від Педагогічного до Дня захисту дітей (3.06.23)

 

3 червня 2023 року з 11:00 до 15:00 у рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей Педагогічний факультет УДУ імені Михайла Драгоманова за ініціативи та сприяння ректора університету Віктора Андрущенка організовує дитяче свято «Серцем до серця: Майбутнє нашої надії» в Сирецькому парку (вул. Парково-Сирецька) для дітей внутрішньо переміщених осіб.

 

Партнерами заходу виступили: Громадська рада Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації; Громадська організація «Українська асоціація педагогів і психологів початкової, дошкільної та позашкільної освіти»; Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України; ТМ «Живчик» – бренд української компанії ПрАТ «Оболонь».

 

У програмі заходу: майстер-класи, мандало-терапія, науковий пікнік, найдовша розмальовка, гра-квест, літературна презентація, тренінги та активності з LEGO, фотовиставка, творчі майстерні, літні пленери, цікаві досліди, арттерапія та безліч інших цікавинок та корисностей.

 

! Поблизу місця проведення заходу розташовані декілька укриттів (вул. Парково-Сирецька №№ 1, 7А; вул. Олени Теліги, 11; станції метро «Сирець» та «Дорогожичі»), про які учасникам буде повідомлено та в які вони прослідують у разі оголошення повітряної тривоги.

 

Гостинно запрошуємо дітей та батьків на дитяче свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Адже діти – це наше все! Вони є дивом, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. У дітях – наше майбутнє, а значить – майбутнє України!

 

 

«СЕРЦЕМ ДО СЕРЦЯ: МАЙБУТНЄ НАШОЇ НАДІЇ»

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

 

Програма заходів↓pdf

 

анонс День захисту дітей ПФ 3.06.23

 

ПЛАН АКТИВНОСТЕЙ

 

Завантажити план↓pdf